Дървеният град

Дървеният град е едно от множеството кътчета в Дунавският парк, създадени специално за децата. Той представлява детска площадка, с различни катерушки наподобяващи къщички, замъци, влакчета и т.н. които образуват една силно умалена версия на град. Нарича се дървеният град, тъй като всички постройки са създадени от дърво.

Има множество пейки на които родителите могат да седнат да гледат как децата им се забавляват или да поприказват със свои приятели и познати. Площадките имат прекрасен изглед към Дунава и при залез слънце е трудно да си намериш място да седнеш в парка.

Има няколко детски площадки в градината, сред които се отличават Дървеният град, площадката с въртележките, скейтбордната площадка и новопостроеният увеселителен парк още в началото на парка. До хотел "Дръстър", който се намира в източният край на парка също има множество пързалки за малките деца.

Като цяло в парка постоянно може да намерите място за отдих и игра на вашите деца. Няма да останете разочаровани :) Снимки можете да намерите в галерията ни.
<< Назад
www.000webhost.com